Aukioloajat.

Ma 12.00-20.00
Ti-Pe 10.00-18.00
Lauantai 10.00-16.00
Sunnuntai SULJETTU

Yhteystiedot

Meidät löydät osoitteesta:
Kenkätie 7
33950 Pirkkala
Puh. 040 721 61 69
(Kauppakeskus Veskan ja
Bauhausin välittömässä läheisyydessä.)

Pöytävaraukset


OTA YHTEYTTÄ !!!

P. 040-721 61 69

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

TMI KIRPPISROPELLI (Y-tunnus 2057068)
Kenkätie 7
33950 PIRKKALA

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Susanne Haaparanta
Puhelin +358 40 5829074
Sähköposti kirppisropelli@gmail.com

REKISTERIN NIMI

TMI KIRPPISROPELLI asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on varannut myyntijakson kirpputori Ropellista

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on kirpputori Ropellin asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää yhteydenpitoon. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää asiakassuhteiden ylläpitämiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Kirpputori Ropelli saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan kirpputori Ropellin asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Kirpputori Ropellilla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen säilyttäminen ilmoittamalla siitä kirpputori Ropellille sähköpostitse kirppisropelli@gmail.com tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Kirpputori Ropellin käytössä. Tietoja ei luovuteta Kirpputori Ropellin ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole kirpputori Ropellin tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä, ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Kirpputori Ropellin sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella.